Seriebutikken, Sarpsborg, Norge

Seriebutikkens vindu

Seriebutikken i gågata i Sarpsborg spesialiserer seg på norske tegneserier og har ttitusenvis av eldre, brukte tegneserier. Butikklokalene er lette å finne og selve butikken er oversiktlig og ryddig. Selv liker jeg et litt mer personlig preg i butikkinnredning, gjerne med en utstilling av sjeldne samleobjekter og tegneserier, noe denne butikken ikke hadde.

Varesortimentet var stort, selv om det var preget av å ha litt av alt. De har spill, tegneserier, bøker og det meste man forventer å finne i en slik butikk. Alle de eldre, brukte tegneseriene var ikke i butikklokalet, men på et lager/bakrom. Både den amerikanske tegneserieseksjonen (Marvel, Vertigo og DC) og bokseksjonen hadde et tilfeldig utvalg av nytt og gammelt. Man kan finnen en og annen gammel utgivelse, men ikke fullstendige serier.

Innehaveren som stod i kasse var veldig hyggelig og hjelpsom. Det brede vareutvalget kunne suppleres med det aller meste ved bestilling. På inngangsdøra var det oppslag om sosiale spilltreff på kveldstid.

Mitt inntrykk var at de prismessig var ganske rimlige. Boosterpacks til magic kunne handles for 5 for 150,-, noe som gir en stykkpris på 30,- kroner.

Butikken er en berikelse for Sarpsborg og omeng. Butikken må fungere som et samlingssted for spillhobbyen og tegneseriesamling for hele regionen. Butikken har et forbedringspotensiale på noe mer dybde i varesortimentet og gjerne mer utstilling av spennende varer.

Se butikkens nettsted: www.seriebutikken.no

Seriebutikken i Sarpsborg

Del/Tips

4 Responses to “Seriebutikken, Sarpsborg, Norge”

 • Rune Zelow Lundquist Says:

  Hei,

  har dere en Lyn-Gordon-bok, nemlig nr. 7 ?

  Mvh
  RZL

 • Trond Says:

  Hei RZL!
  Det er ikke jeg som driver Seriebutikken i Sarpsborg. Jeg har bare skrevet en anmeldelse av butikken. På http://www.seriebutikken.no finner du en oversikt over varesortimentet og kontaktinformasjon. Lykke til med kompletteringen av Lyn Gordon-samlingen.

  Hilsen Trond

 • Tom Jones Says:

  Seriebutikken i Sarp er knall! Innehaver er veldig behjelpelig og hyggelig. Dessuten har han fornuftige priser på 1. utgaver.
  Styr unna “gledeshuset” i tønsberg!!!
  Innehaver der er en grådig type.
  70 spenn for et transformersblad! (Seriebutikken tok 15,- for samme nr og i bedre stand)

 • Runar Kolbjørnsen Says:

  Hei Jeg er på jakt etter Lyn Gordon bøkene , nr 4-5-6

  Runar

Leave a Reply